Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Mad og måltider

I Trylleskoven har vi et køkken, der hver dag laver lækker, økologisk og varieret mad til børnene. Vi tilbyder morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad.

Vi spiser kød i et begrænset omfang og har i stedet fokus på at få masser af grønt og bælgfrugter på tallerkenen. 

Vi har et tæt samarbejde med vores køkken, og børnene har mulighed for at komme med ønsker til menuen. I perioder har køkkenet temauge - det kan for eksempel være kål, hvor vi så spiser kål i alle afskygninger og i forskellige retter. 

Sukkerpolitik og fødselsdage

Vi har en moderat sukkerpolitik og bruger sukker som krydderi i maden på lige fod med salt. Ved særlige lejligheder som jul kommer vi også kanelsukker på risengrøden og serverer æbleskiver til julearrangementer. 

Når jeres barn har fødselsdag, vil vi rigtig gerne være med til at fejre det her i Trylleskoven. Vi synger en fødselsdagssang og gør det lidt festligt.

Hvis I gerne vil dele noget ud til stuen, opfordrer vi til, at I vælger lækkerier med mindst muligt tilsat sukker og ikke slik, flødeboller eller kage. I stedet anbefaler vi at medbringe snacks som frugt, figenstænger, fødselsdagsboller, rosiner eller pølsehorn.